KĀPĒC Very Berry
Very Berry, mēs uzskatām, ka labākās ogas rodas no dziļas cieņas pret dabu un apņemšanās nodrošināt kvalitāti. Mūsu aizraušanās ar ogām sakņojas mūsu uzticībā dabiskai lauksaimniecības praksei un ilgtspējīgai enerģijas izmantošanai. Lūk, kāpēc Very Berry ir jums piemērotākā izvēle!
Kāpēc Sarežģīt Dabu?
Mūsu ogas tiek audzētas, neizmantojot ķīmiskas vielas, pārtikas piedevas vai mākslīgos citas mākslīgas vielas. Mēs esam apņēmušies saglabāt mūsu produkcijas dabisko uzturvērtību. Turklāt mūsu ražošanas procesu darbina zaļā enerģija, nodrošinot, ka mūsu ietekme uz vidi ir pēc iespējas mazāka. Mūsu produkts ir radīts mūsdienīgam dzīves ritmam. Mēs iestājamies par vienkāršību – no produkta satura līdz tā iepakojumam. Kāpēc sarežģīt dabu?
Sertifikācija kopš 2007
IZGATAVOTS ar atjaunojamo enerģiju
Tīrs un dabisks
Mēs lepojamies ar to, ka piedāvājam produktus, kas nesatur konservantus, mākslīgās krāsvielas un garšas. Mūsu ogas tiek audzētas ar dabīgām metodēm, nodrošinot to pilnvērtīgas uzturvērtības un garšas saglabāšanu.
Apņemšanās nodrošināt kvalitāti
Katrs mūsu procesa posms no stādīšanas līdz iepakošanai ir izstrādāts, lai saglabātu visaugstākos kvalitātes standartus. Mēs cieši sadarbojamies ar agronomiem un zinātniekiem, lai nodrošinātu, ka mūsu ogas ir ne tikai garšīgas, bet arī atbilst stingriem kvalitātes standartiem.
Ilgtspējīgas prakses
Mēs savos ražošanas procesos izmantojam videi draudzīgas lauksaimniecības metodes un atjaunojamos enerģijas avotus. Šī apņemšanās nodrošināt ilgtspējību palīdz aizsargāt vidi un nodrošina mūsu lauksaimniecības zemes ilgtermiņa veselību.
MĒS augstu vērtējam dabisko lauksaimniecību, ilgtspējīgu praksi un augstas kvalitātes produkciju
Rūpīgi atlasīta šķirne
Mēs sākam, izvēloties labākās ogu šķirnes, kas plaukst mūsu vietējā klimatā. Šis rūpīgais atlases process nodrošina, ka mūsu ogas ir dabiski izturīgas pret kaitēkļiem un slimībām, tādējādi samazinot nepieciešamību pēc ķīmiskās iejaukšanās.
Dabiskās audzēšanas metodes
Mūsu ogas tiek audzētas, izmantojot tradicionālās metodes, kas saudzē dabisko vidi. Mēs izvairāmies no sintētisko mēslošanas līdzekļu un pesticīdu lietošanas, tā vietā paļaujamies uz dabisko kompostēšanu un bioloģisko kaitēkļu apkarošanu, lai saglabātu veselīgu kultūru.
Maiga ražas novākšana
Mūsu ogas tiek vāktas pašā gatavības virsotnē, lai tās būtu pēc iespējas svaigākas un aromātiskākas. Šis rūpīgais ražas novākšanas process palīdz saglabāt katras ogas smalko struktūru un garšu.
Minimāla apstrāde
Once harvested, our berries undergo minimal processing to maintain their natural goodness. We use gentle pasteurisation and natural preservation methods to ensure our products are as close to nature as possible. This approach helps retain the vitamins, minerals, and antioxidants that make our berries so beneficial.
Mūsu sulu kolekcijas
Izbaudiet mūsu rokām gatavoto ogu sulu atsvaidzinošo garšu, kas gatavotas ar mīlestību.