Jaunums no Very Berry – funkcionālie dzērieni!

Sarakstījis
Džons Dū
Publicēts
May 30, 2024

Very Berry Sadarbībā ar profesori Viju Eniņu ir radījuši inovatīvu produktu grupu – funkcionālie jeb dabas dzērieni! Shape, Athletic, Omm, Ready, Awake – tās ir 100% sulas kopā ar Latvijas brīvdabā augušām zālēm, kas nodrošina produkta funkcionālo pusi un neatkārtojamu garšu!

Very Berry Latvijā jau ir pazīstams ar 100% dabīgo sulu, sīrupu, dzērienu un svaigu ogu piedāvājumu! Tepat Latvijā augušās odziņas sezonas laikā pieejamas svaigā veidā, bet visu cauru gadu sulās, sīrupos un ogu dzērienos! Taču uzņēmums uz vietas nestāv un katru gadu tiek izstrādāti jauni inovatīvi produkti.

Funcionālie dzērieni jeb dabas dzērieni ir 100% dabīgas sulas ar Latvijas brīvdabas augušām zālēm, kas nodrošina produkta funkcionalitāti :

  • Very Omm mieram un miegam! Lai lietotu pirms miega, lai vieglāk iemigtu, kā arī tas palīdzēs rast mieru stresa situācijās.
  • Very Awake jaudai un enerģijai! Šis dzēriens paredzēts pagurušiem šoferīšiem un darbā sagurušiem cilvēkiem. rekomendācijas lietot dienas pirmajā pusē.
  • Very Shape vielmaiņas veicināšanai! Diētisks dzēriens bez cukura tiem, kuri seko līdzi veslīga dzīvesveida un uztura principiem. Iesakām lietot vairākas reizes dienā pēc ēšanas. Nav iespējams lietot vakara pusē.
  • Very Athletic spēka atjaunošanai! Dzēriens paredzēts lietošanai pēc aktīvas izkustēšanās ar mērķi atjaunot iztērētās enerģijas rezerves.
  • Very Ready ikdienas steigai! Imunitāti stiprina dzēriens, kurā ietilpst visi ikdienā nepieciešamie vitamīni.

Dzimis un audzis Latvijā!

 

Mūsu sulu kolekcijas

Izbaudiet mūsu rokām gatavoto ogu sulu atsvaidzinošo garšu, kas gatavotas ar mīlestību.